VRHUNSKO PREGOVARANJE - SIMULACIJA TIMSKOG PREGOVARANJA

Pregovaranje se u poslovanju smatra jednom od najvažnijih veština. Dobra vest je da se pregovaranje može vežbati. Da li ćete vežbanjem postići vrhunske rezultate? E, to već zavisi od toga sa kim kako vežbate. Nakon 20 godina držanja treninga pregovaranja u velikom broju domaćih i inostranih kompanija Vladimir Majstorović je osmislio sledeći originalni metod:
Na svakoj našoj radionici imaćete priliku da aktivno učestvujete u pregovaranju dva tima. Jedan će voditi Vladimir, a drugi će voditi specijalni gost, koji je u poslovnom svetu poznat kao odličan pregovarač. Specijalni gost će na svakom sastanku biti iz druge branše tako da ćete imati priliku da naučite sve specifičnosti timskog pregovaranja kroz sve one situacije koje se mogu javiti. Kao deo jednog od dva tima, dobićete svoju aktivnu ulogu tokom procesa pregovaranja, mogućnost da pokažete svoje znanje, ali i jedinstvenu priliku da na najneposredniji mogući način učite od najboljih. 

Trajanje: Simulacija traje 120 minuta, a nakon toga, sledećih 60 minuta je međusobno komentarisanje i naglašavanje uočenih odličnih rešenja. 

Cena: Vrednost za jednog učesnika ove simulacije je 50 € + PDV u dinarskoj protiv vrednosti.

Ako Vam se sviđa ovakav način vežbanja i slažete se da je Vaše samo ono što ispregovarate, prijavite se na našu sledeću radionica u Beogradu, pozivom na 063 55 88 88. Termin će biti potvrđen čim se steknu zdravstveni uslovi za okupljanje. Do tada možemo raditi u Vašoj firmi samo za Vaše ljude!

Pregovaramo sa direktorom velikog sistema oko saradnje

Aleksandar Jerić je proteklih 20 godina neprekidno bio na direktorskim pozicijama u 3 velika sistema: Delta Maxi, Delhaize i Victoria Group.
Na ovoj simulaciji timskog pregovaranja možete biti deo Aleksandrovog ili Vladimirovog tima.
Ono što je sigurno otićićete sa jasnom predstavom šta treba da radite i shvatićete kako je veliki broj malih privatnika sebe oterao u propast, jer su prihvatali sve samo da bi ušli u saradnju sa velikim sistemom.
Pregovaranje se najbolje uči kroz direktno pregovaranje sa najboljim i kasnije objašnjavanje svega šta je urađeno. 

Ako je Vaša poslovna ideja da se dobar deo Vaših proizvoda i usluga prodaje preko velikog sistema ovo je idealna prilika za Vas. Rezervišite jedno od samo 8 mesta pozivom na telefon: 063 55 88 88.

Pregovarali smo sa kantri menadžerom oko svih uslova kupovine

Naš prvi vrhunski pregovarač je bio Predrag Lazarević. Sa iskustvom od 23 godine rada u kompanijama Atlas Copco i Epiroc, trenutno je na poziciji direktora Epiroca za teritorije Srbije, Crne Gore, Bugarske i Severne Makedonije. Pregovarajući kao deo njegovog tima ili nasuprot njega rešili smo izuzetno teški zadatak: Kako se izboriti za što bolje uslove kupovine građevinske mehanizacije pregovarajući sa kantri menadžerom?
Krenuli smo sa jednim od najtežih pregovarača, koji ima višedecenijsko iskustvo.

Veoma je mala šansa da ćete ikada imati priliku da pregovarate sa njim, van ove simulacije i zato ko je iskoristio priliku, iskoristio je jedno od samo 8 mesta pozivom na telefon: 063 55 88 88.

Ako želite da iskoristite jedinstvenu priliku pošaljite  imejl na office@srma.rs i rezervišite Vaše mesto na ovoj radionici

Pošaljite nam ime direktora koga želite da vidite kao sledećeg gosta, vrhunskog pregovarača!