ЗНАЊЕ ЈЕ РОБА

Овај део нашег Интернет представљања је намењен онима који воле да читају наше текстове. Они су објављени у ове две књиге, које можете бесплатно скинути.
Зашто је знање роба?
Велики број младих људи живи са уверењем да знање није роба. Па зашто онда студирају? У историји је било пуно примера, када су се неки богати људи из личног задовољства и страсти бавили науком. Ми данас учимо да бисмо стекли знање за које ћемо добијати новац и обезбеђивати нашу егзистенцију. 
Ако је знање роба зашто га онда поклањамо?
Алати и вештине који су објављени у ове две књиге су суштина нашег успеха у животу. Што смо бољи у комуникацији, то ћемо наћи бољег партнера, успети у каријери и боље васпитати дете. Јер, да ли ће нечије дете постати наркоман, зависи искључиво од тога да ли су му родитељи бољи у комуникацији од оног криминалца који продаје дрогу испред школе. Ако Ваша компанија не инвестира у Ваша знања и вештине, онда је на Вама да то сами урадите. Што будете бољи као појединац, то ћемо и сви ми бити бољи као друштво. А то је циљ због кога вреди нешто и поклонити. 

Од тренера продаје до лајф коуча

Бесплатно скините књигу у електронском облику

Вежбајте Ваш креативни ум

Бесплатно скините књигу у електронском облику

Вежбајте Ваш креативни ум

Ако желите да имате ову књигу у штампаном облику кликните на горњу слику и добићете објашњење за плаћање

Molimo Vas da pogledate šta naši korisnici misle o našem radu:

Војин Старчевић

председник унисол групе, србија

Задовољство је било сарађивати са Владом Мајсторовићем, који је истински мајстор свог заната - уме да мотивише слушаоце и да им пренесе важне ствари. Његова посвећеност послу се не огледа само кроз тренинге, већ кроз његову књигу.

"

Павел Вербняк

Мотивациони говорник и експерт за успех, москва, русија

Владимир је изузетна особа, коуч, тренер, говорник, рол модел за многе друге људе широм света! Владимира сам упознао у Индији и импресионирао ме својим умом, животном филозофијом и мудрошћу. Он толико тога пружа и даје вредност другима далеко више него што би очекивао. Он има велико срце и огромно пословно искуство које безусловно и у потпуности дели и тако ствара подршку. Препоручујем вам да његове књиге прочитате "од корица до корица". Такође, ова књига је одличан поклон за чланове породице, пријатеље и остале које волите. Предузмите акцију и учите од најбољег. Хвала ти за све Владо!

"

алеш лисац

словеначки маркетиншки гуру, љубљана, словенија

Свака минута, коју на било који начин (на ручку, преко телефона, Скајпа, мејла или да читате његову књигу) проведете са Владимиром одлична је инвестиција. Знамо се већ дуго, радили смо заједно, све коректно и професионално!

"

Napišite Vaš komentar o ovim knjigama: