107. I mi prodavca za vrhunsko iskustvo prodaje imamo

Ovo je priča koju sam čuo od Aleksandra Raškovića. U vreme dok još nije bio direktor i brojao dvadeset i nešto godina, put ga je naveo u Monte Karlu. Gledajući bogatstvo koje je “prštalo na sve strane” i šetajući pored obale naišao je na prodavnicu luksuznih automobila. Prvo je gledao spolja, a onda je ušao u radnju Aston Martina. Dok je gledao jedno od tih “močnih zveri” prišao mu je prodavac. Nasmešeni tačno onako kako se prilazi prodavcu. Iako mu Aleksandar sigurno nije izgledao kao kupac, čak je i rekao “ja sam turista, šetam, pa su mi se svidela kola, samo bih da pogledam, jer nemam mogućnost da ih kupim”, prodavac je uradio svoj deo posla. Prodavac mu je rekao: “Trenutno možda niste u mogućnosti i to je OK. Kada nešto sanjate i jako želite, naći ćete način da to i dobijete…”
Aleksandar je ostao u potpunom šoku! Prodavac se prema njemu ponašao kao da je imao milione u džepu. Čak je Aleksandru predložio i probnu vožnju! Sve u svemu, prodavac se prema Aleksandru ponašao kao da je on pravi kupac.
I kada je izlazio iz salona za sva vremena su mu se urezala sledeća rečenica: “Želim da znate da automobil možemo da isporučimo bilo gde na teritoriji kontinentalne Evrope “.
Samo da znate Aleksandar je sada u procesu kupovine novog vozila. Ima novac, pa ako ste spremni da mu priredite jedno vrhunsko iskustvo kupovine vozila potražite njegov profil na društvenim mrežama. 

Sve priče iz prodaje su na https://srma.rs/zanimljive-price-iz-prodaje/

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

5 × 4 =